Delphi

ImageIB Trade je ekskluzivni uvoznik i distributer za Srbiju renomiranog svetskog proizvođača opreme za ubrizgavanje kod dizel vozila – Delphi Diesel.

Delphi Diesel je jedan od svetskih lidera u proizvodnji savremenih sistema ubrizgavanja za prvu ugradnju, kao i odgovarajućih rezervnih delova za reparaciju i opreme za njihovu proveru, odnosno dijagnostifikovanje. Neki od proizvođača motora i vozila koji koji danas ugrađuju DELPHI Diesel sisteme su Mercedes, Ford, Renault, Nissan, Peugeot, Citroen, Volvo, Hyundai, Kia, John Deere, JCB i dr.

Common rail

Delfi common rail

Obezbeđujemo celokupni program Delphi Diesel common rail (CR) sistema, počevši od kompletnih agregata, kao što su pumpe visokog pritiska, do delova za njihovu reparaciju za ovlašćene servisere. Takođe, obezbeđujemo i druge delove CR sistema, kao što su prečistači goriva, cevi visokog pritiska, upravljčke jedinice (DCU) i dr.

Naš ovlašćeni Delphi Diesel servis – “BG Diesel” uspešno obavlja dijagnostifikovanje i eventualnu popravku CR sistema na vašem vozilu.

EUP/EUI (pumpa/brizgaljka)

Delfi pumpa brizgaljka

Delphi Diesel ovim sistemima pokriva značajan deo svetskog tržišta komercijalnih vozila kao što su Volvo, DAF, Mercedes i Land Rover.

Obezbeđujemo kompletne uređaje i komponente za njihovo servisiranje.

Rotacione pumpe

Delfi rotacione pumpe

Najveći broj različitih vozila u svetu sa rotacionim pumpama imaju ugrađen Delphi Diesel sistem. Još od prvih DPA, pa do sofisticiranih EPIC i DP210/310 pumpi, Delphi Diesel predstavlja ime za kvalitet.

Mi vam pružamo mogućnost nabavke originalnih delova, uz kompletnu tehničku podršku i jednogodišnju garanciju za rotacione pumpe tipa DPA, DPS, DPC, DPCN, DP2.., EPIC i dr..

Dijagnostička oprema

Delfi dijagnoticka oprema

Delphi Diesel ima u ponudi veliki izbor dijagnostičkih uređaja, od opštih, DS serije sa Bluetooth tehnologijom, koji pokrivaju 23.000 različitih benzinskih i dizel aplikacija, pa do specijalizovanih Diamand aparata, namenjenih dizel profesionalcima. Takođe, Delphi isporučuje veliki broj različitih dodatnih alata, kao što je YDT 278 za ispitivanje CR sistema na vozilu, pa do alata za blokadu bregastog vratila za razne vozilske primene.

Sve dodatne informacije možete naći na sajtu www.dieselaftermarket.delphi.com.