Hartridge

ImageNaša firma je zastupnik za Srbiju i Crnu Goru firme Hartridge, vrhunskog britanskog proizvođača opreme za ispitivanje sistema za ubrizgavanje goriva na dizel motorima.

Iz njegovog proizvodnog programa nudimo vam probne stolove i uređaje najnovije generacije, za servisiranje i ispitivanje pumpi visokog pritiska i nosača brizgaljke sa brizgaljkom (injektora), kao i drugu servisnu opremu. Sva oprema dolazi sa garancijom od godinu dana i obezbeđenim servisiranjem za teritoriju Srbije i Crne Gore.

Glavni Hartridge-ovi proizvodi, po tipu opreme za čije su ispitivanje namenjeni, prikazani su u sledećoj tabeli:

  AVM2-PC HB401 IFT-70 HA290 HA123 CRi-PC CRp-PC HA7-AC
Linijske i rotacione pumpe visokog pritiska Delphi Denso Stanadyne              
CAT pumpe Caterpillar AVM              
Common Rail pumpe VDO Delphi Denso Delphi         VDO* Delphi  
Common Rail injektori VDO* Delphi Denso   Delphi servisni centar     VDO* Delphi    
EUI injektori Delphi              
EUP pumpe Delphi              
Cummins PT pumpe         Cummins      
Cummins PT injektori       Cummins        
Auto klima uređaji               Denso

Uređaji koji su autorizovani za ispitivanje i servisiranje od strane proizvođača u zavisnosti od tipa opreme za čije su ispitivanje namenjeni dati su u sledećoj tabeli.

Image
  AVM2
PC
AVM HA
4500
HH
701
HH
705
IFT
70
HA
230
HA
290
HA
123
CRi
PC
CRp
PC
Pumpe visokog pritiska <400 mm3 po ubrizgavanju (hodu)                    
Pumpe visokog pritiska >400 mm3 <650 mm3 po ubrizgavanju                  
Pumpe visokog pritiska >400 mm3 <4000 mm3 po ubrizgavanju                    
Tradicionalni nosači brizgaljke sa brizgaljkom      
HH700
HH701

+IFT-n
         
Nosači sa dvostepenim ubrizgavanjem      
+HH720

+HH720
           
Common Rail injektori
+HK900
   
+IFT-c

+IFT-c
       
Common Rail pumpe
+HF1130
                 
EUI injektori
+HK870
   
+HK862
           
EUP pumpe
+HK870
                   
HEUI injektori                    
Cummins PT pumpe
+HF491
                 
Cummins PT injektori                    

* Autorizacija će biti ozvaničena tokom 2010.-2011. godine.

Iz širokog asortimana probnih stolova i opreme Hartridge izdvajamo:

AVM2-PC dimenzija 191 x 114 x 209 cm

Image

AVM2-PC je napredni probni sto za ispitivanje pumpi za ubrizgavanje dizel goriva, baziran na personalnom računaru, koji je osmišljen da bi uštedeo vaše vreme. Sa njim možete uštedeti i do 50% vremena koje vam je potrebno za ispitivanje ukoliko koristite neki drugi probni sto. Zahvaljujući fleksibilnom PC interfejsu, motoru od 20 KS i širokom spektru dodatnih alata, ima mogućnost ispitivanja gotovo svih tipova linijskih, rotacionih i Common Rail pumpi visokog pritiska, injektora i pumpa-brizgača (EUI). Podrazumevaju se opcije dinamičkog stepenovanja i podešavanja ugla predubrizgavanja.

AVM2-PC je preporučena oprema za ispitivanje Common Rail i EUI/EUP sistema za ubrizgavanje goriva tipa DELPHI, DENSO, VDO i STANADYNE.

CRi-PC dimenzija 115 x 85 x 195 cm

Image

Hartridge CRi-PC probni sto, baziran na personalnom računaru, dizajniran je tako da servisnim radionicama obezbedi univerzalnu i fleksibilnu platformu za ispitivanje Common Rail injektora, koja se lako prilagođava tipu injektora i kojom se lako upravlja. Sto je opremljen poluautomatskim steznim alatom i automatskim/poluautomatskim planovima ispitivanja, a upravljanje stolom je brzo i jednostavno, što omogućava brzo obavljanje mnogobrojnih testova. Snažni komjuterski interfejs dozvoljava fleksibilne opcije ispitivanja, a može se meriti isporučena količina goriva, količina i temperatura preliva, otpor namotaja i vreme odziva za pritiske ubrizgavanja do 2000 bar.

Sto se izrađuje u varijantama sa 1 i 4 linije ubrizgavanja, a uz pomoć dodatne opreme može se, u zavisnosti od potreba konkretne servisne radionice, prilagoditi ispitivanju svih postojećih proizvođača komercijalnih Common Rail injektora, tj. Bosch, Delphi, Denso i VDO.

CRi-PC je ovlašćena platforma za ispitivanje Delphi Common Rail injektora sa mogućnošću kodiranja, odnosno generisanja C2i i C3i kodova uz pomoć kojih se odvija neophodna komunikacija između upravljačke jedinice i injektora na motoru.

IFT-70 dimenzija 78 x 62 x 89 cm

Image

IFT-70 omogućava servisnim radionicama da jednostavno i brzo ispitaju funkciju Common Rail injektora. Mogu ga koristiti automehaničarske radionice, kao deo dijagnostike vozila, kao i specijalizovani servisi dizel opreme za ispitivanja koja prethode radu na probnim stolovima AVM2-PC i CRi-PC. Takođe, ova modularna jedinica može se nadgraditi za ispitivanje tradicionalnih nosača brizgaljke sa brizgaljkom i EUI brizgača.

Osnovna jedinica uključuje upravljačku jedinicu IFT-c kao standardnu, što omogućava ispitivanje svih tipova CR injektora do maksimalnog pritiska od 700 bar. Ultrazvučna kadica IFT-u isporučuje se kao opcioni dodatak.

Sve dodatne informacije možete naći na sajtu www.hartridge.com